Palvelut

Me

olemme alunperin yhden hengen unelma tehdä työtään intohimoisesti. Salla Koivuaho, yhtiön perustaja, on tehnyt uransa Suomessa vero-oikeuden parissa sekä yksityisellä, että julkisella puolella (mm. verotarkastajana), ja nyt luotsaa kasvavaa tiimiään Tallinnassa. Koivuaho on nähnyt sekä Verohallinnon että yksityisen puolen työelämässään, ja nyt hyödyntää tätä osaamistaan asiakkaidensa parhaaksi.

Palvelumme ovat laajentuneet laskentatoimen ja kirjanpidon puolelle, ja tästä osa-alueesta vastaa pitkään alalla pääkirjanpitäjänä toiminut Reelika Erman.

 

Osaamisemme

perustuu koulutukseen ja vankkaan työkokemukseen. Me pystymme antamaan näyttöjä työstämme ja onnistumisistamme. Kaikki osaajamme ovat alan koulutuksen saaneita.

 

Asiakkaamme

ovat meille numero uuno. Emme toimi tavanomaisen konsulttitalon tavoin; me olemme langan päässä vielä huomennakin, ja huolehdimme teistä. Asiakkaidemme liikevaihto on kaikkea alle 100 T € yli 45 M € välillä. Otamme aina mielellämme vastaan mahdottomia haasteita; alamme olla tunnettuja siitä, että me saamme sen kääntymään, jos joku.

 

Luottamuksellisesti, ihmiseltä ihmiselle, yritykseltä yritykselle.